Cofetarie / Brutarie
Echipamente Profesionale pentru Cofetarie si Patiserie
Utilajele profesionale pentru patiserie si cofetarie sunt esentiale pentru obtinerea celor mai fine produse de patiserie si deserturi de calitate superioara. De la utilaje pentru patiserie la cuptoare de panificatie, dospitoare, abatitoare, mixere planetare si vitrine de mentinere la cald sau rece, aceste echipamente sunt proiectate pentru a oferi eficienta, precizie si consistenta in fiecare etapa a procesului de productie.
Descopera gama noastra de echipamente cofetarie si echipamente patiserie si contacteaza-ne pentru a identifica solutiile perfecte pentru afacerea ta.
-
Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K12, capacitate 12kg, putere 1000W
-
Masina automata pentru temperat ciocolata Adam K6, capacitate 6kg, putere 1000W
-
Banda transportatoare pentru masinile automate de temperat ciocolata, dimensiuni 1718x536x1185 hmm, alimentare 220V, putere 1000W, compatibila cu Adam K6, K12 si K24
-
Banda transportatoare pentru masinile automate de temperat ciocolata, dimensiuni 1065x480x510hmm, alimentare 220V, putere 1000W, compatibila cu Adam K6, K12 si K24
-
Banda transportatoare pentru masinile automate de temperat ciocolata, dimensiuni 1718x536x1185hmm, alimentare 220V, putere 1000W, compatibila cu Adam K6, K12 si K24
-
Aparat tip airbrush pentru gelatina Minijel, alimentare 220V, putere 2100W
-
Chitara pentru prajituri, dimensiuni baza 400x595mm, greutate 6kg
-
Chitara dubla pentru prajituri, dimensiuni baza 530x520mm
-
Vitrina calda, temperatura de lucru 90°C, putere 2000W





